Upea hääpaikka ja hyvät kokoustilat, myös catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin

Pukkilan Kartanon historiallinen miljöö tarjoaa unohtumattoman hääpaikan elämäsi tärkeimmälle päivälle. Salossa sijaitsevassa kartanomiljöössämme vietät kauniit häät sekä muut juhlat ja perhetapahtumat niin pienellä kuin suuremmallakin seurueella. Asiakkaamme ovat lähiseudulta sekä ympäri maata, esimerkiksi Turusta ja Helsingistä.

Ota yhteyttä

Unelmoitko tunnelmallisesta juhlatilasta, jossa viettää elämäsi tärkeimpiin kuuluva tilaisuus, olivatpa kyseessä häät, valmistujaiset, syntymäpäivät tai vaikkapa sukukokous? Pukkilan kartanomiljöössä Salossa sijaitseva kivinavetta on kaunis ja yksilöllinen juhlatila. Meillä vietät haaveidesi juhlat ja kaiken kattava juhlapalvelumme varmistaa, että tärkeä päiväsi sujuu juuri niin kuin pitääkin.

Tunnelmallinen juhlatila joka tarpeeseen

Pukkilan kartanon yli 150-vuotias kivinavetta on tunnelmallinen juhlatila. Kaksi vuotta kestäneessä remontissa kunnioitimme rakennuksen historiaa ja alkuperää. Samalla halusimme kuitenkin luoda tämän päivän tarpeita palvelevat, tekniikaltaan modernit ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat tilat.

 

Pieni Sali soveltuu hyvin alle 50 hengen tilaisuuksiin ja Juhlasali yli 50 hengen tilaisuuksista aina 160 hengen tilaisuuksiin. Tilan kruunaa suuri takka.

 

Kartanomiljöömme on suosittu hääpaikka, mutta juhlatilamme sopii mainiosti myös muiden perhejuhlien järjestämiseen, kuten rippi- ja ylioppilasjuhlat sekä syntymäpäivät. Meillä voit järjestää erilaiset yritystilaisuudet; koulutustilaisuudet, kesä- ja joulujuhlat. Tarjoamme myös hyvät kokoustilat.

Lue lisää kokouspalveluista

Juhlapalvelut toiveidesi mukaan

Pukkilan kartanon toteuttaa juhlasi alusta loppuun. Tarjoamme kattavat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa juhlaan tai muuhun tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden. Tarjoamme perinteisiä menuita sekä myös nykyaikaiseen makuun sopivia tarjoiluvaihtoehtoja.

 

Saat kauttamme kaiken mitä juhlaasi tarvitset: catering-palvelun, tarjoilun, astiat, pöytäliinat, kukka- ja kynttiläsomisteet ja henkilöstön. Yhteistyökumppaniemme kautta järjestyvät kuljetukset juhlapaikalle, juhlavieraiden majoitukset ja tarvittaessa myös hääautot.

Vuokraa unelmiesi hääpaikka Salosta, Pukkilan Kartanon tunnelmallisesta miljööstä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous