Järjestä onnistuneet yritystilaisuudet Salossa

Salossa sijaitseva Pukkilan Kartano tarjoaa erinomaiset puitteet onnistuneiden kokousten ja muiden yritystilaisuuksien järjestämiseen. Palvelemme asiakkaita sekä Salon seudulta että esimerkiksi Turusta ja Helsingistä. Sopimuksen mukaan saat kauttamme myös tilaisuutesi tarjoilut sekä muut toivomasi palvelut.

Ota yhteyttä

Sijaintimme rauhallisessa maalaismaisemassa mahdollistaa häiriöttömän kokouspäivän tai muun yritystilaisuuden järjestämisen. Tiloissamme voit järjestää niin muutaman hengen tiiviit tiimipalaverit kuin suuremmatkin tilaisuudet: kartanostamme löytyy sopiva tila jokaiseen tarpeeseen. Moderneista tiloistamme löytyy kaikki tarvittavat kokoustarvikkeet, ja suurimpaan kokoustilaamme mahtuu kerralla jopa 150 henkeä. Vuokraamasi tilat ovat yrityksenne yksityisessä käytössä koko päivän tai muun sovitun ajan.

Täyden palvelun kokouspäivä

Laadukkaiden kokoustilojemme lisäksi tarjoamme yrityksellesi kaikki toivotut palvelut onnistuneen kokouspäivän varmistamiseksi. Sopimuksen mukaan tarjoilemme kokousseurueelle kahvitarjoilun, lounaan ja tarvittaessa myös päivällisen esimerkiksi kokouksen päätteeksi. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme pitää huolen seurueesi viihtyvyydestä ja toteuttaa kaikki toiveet parhaansa mukaan. Pukkilan Kartanossa varmistamme, että kokousvieraamme saavat keskittyä tilaisuuteensa, ja me huolehdimme kaikesta muusta.

 

Kysy meiltä myös kuljetuksia kartanollemme sekä kokousvieraidesi majoitusmahdollisuutta. Laaja yhteistyökumppaneiden verkostomme mahdollistaa monipuoliset palvelut tarpeesi mukaan.

Tutustu myös juhlatiloihimme

Suuret ja pienet kokoukset

Kun suunnittelet yrityksesi kokouksen tai muun yritystilaisuuden järjestämistä ja haluat varmistaa häiriöttömän, erinomaisen onnistuneen kokouspäivän, käänny puoleemme. Salossa sijaitseva Pukkilan Kartano tarjoaa upeat tilat ja puitteet kaikenkokoisten tilaisuuksien järjestämiseen, muutaman henkilön tiimistä aina 150 osallistujan tapahtumaan.

 

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro kuinka voisimme olla avuksi. Yhdessä suunnittelemme täydellisen kokouspäivän tai muun yritystilaisuuden juuri sinun tarpeidesi ja toiveidesi mukaisesti. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin nopeasti.

Kaikki yhteystietomme

Pukkilan Kartano mahdollistaa täydelliset yritystilaisuudet Salossa. Pyydä kilpailukykyinen tarjous kokoustiloistamme ja palveluistamme.

Yhteydenotto