Palvelumme

Upea hääpaikka ja hyvät kokoustilat, myös catering -palvelut kaikkiin tilaisuuksiin

Pukkilan Kartano ulkoa

Juhlatila

Pukkilan kartanon yli 150-vuotias kivinavetta on tunnelmallinen juhlatila. Kaksi vuotta kestäneessä remontissa kunnioitimme rakennuksen historiaa ja alkuperää. Samalla halusimme kuitenkin luoda tämän päivän tarpeita palvelevat, tekniikaltaan modernit ja ympärivuotiseen käyttöön soveltuvat tilat. Kartanomiljöömme on suosittu hääpaikka, mutta juhlatilamme sopii mainiosti myös muiden perhejuhlien järjestämiseen, kuten rippi- ja ylioppilasjuhlat sekä syntymäpäivät. Meillä voit järjestää erilaiset yritystilaisuudet; koulutustilaisuudet, kesä- ja joulujuhlat. Tarjoamme myös hyvät kokoustilat.

Pieni Sali soveltuu hyvin alle 50 hengen tilaisuuksiin ja Juhlasali yli 50 hengen tilaisuuksista aina 160 hengen tilaisuuksiin. Tilan kruunaa suuri takka.

Juhlapalvelu

Juhlapalvelut Pukkilan kartanon juhlatiloihin tarjoaa Salon Seurahuone. Me toteutamme juhlasi alusta loppuun. Tarjoamme kattavat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin. Suunnittelemme yhdessä asiakkaan kanssa juhlaan tai muuhun tilaisuuteen sopivan menukokonaisuuden. Tarjoamme perinteisiä menyitä sekä myös nykyaikaiseen makuun sopivia tarjoiluvaihtoehtoja. Saatte kauttamme kaiken mitä juhlaanne tarvitsette: catering-palvelun, tarjoilun, astiat, pöytäliinat, kukka- ja kynttiläsomisteet ja henkilöstön. Yhteistyökumppaniemme kautta järjestyvät kuljetukset juhlapaikalle, juhlavieraiden majoitukset ja tarvittaessa myös hääautot. 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Catering Salo

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 19Jaa